Доделуваме билети за „Ѕвездени патеки: Од другата страна“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ѕвездени патеки: Од другата страна“

19.07.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ѕвездени патеки: Од другата страна“!

Од режисерот Џастин Лин и продуцентот Џ.Џ.Абрамс ни пристигнува премиерата на продолжението на франшизата „Ѕвездени патеки: Од другата страна“, со веќе познатата екипа надополнета со нови ликови, кои во новата авантура ќе ги преминат сите познати граници.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (28.07.2016). CMS:

На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Ѕвездени патеки: Од другата страна“? точниот одговор е: Џастин Лин

На ова прашање, точно одговорија:
- Милан Крстевски
- Драган Тодоровски
- Дарко Николовски

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 15.02.2018- 21.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.02.2018-14.02.2018

Кон статијата