Доделуваме билети за „Г-ца Слоун“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Г-ца Слоун“

20.12.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Г-ца Слоун“!

Во ризичниот свет на моќниот политички брокер, Елизабет Слоун е најбараниот лобист. Позната е по својата лукавост и константниот успех, за која што работела се што било потребно. Но кога ќе се соочи со најмоќната конкуренција во кариерата, сфаќа дека цената за победа може да биде превисока.

На прашањето „Што е Елизабет Слоун“, точнот одговор е: лобист. На ова прашање точно одговорија:

- Дамјан Димовски
- Корнелија Тодосова
- Срѓан Цветановски

Неделна програма 23.11- 29.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 16.11- 22.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 26.10- 01.11.2017

Кон статијата