Доделуваме билети за „Механичарот: Враќање“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Механичарот: Враќање“

06.09.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Механичарот: Враќање“!

Артур Бишоп мислел дека го оставил зад себе убиственото минато кога неговиот најопасен непријател ќе ја киднапира љубовта на неговиот живот.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (15.09.2016).

На наградното прашање „Кој актер го глуми Артур Бишоп во Механичарот: Враќање “? точниот одговор е: Џејсон Статам

На ова прашање, точно одговорија:
- Слободан Богоев
- Катерина Станоеска
- Стојан Василев

Неделна програма 11.01.2018- 17.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 04.01.2018- 10.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 21.12- 27.12.2017

Кон статијата