Доделуваме билети за „Џејсон Борн“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џејсон Борн“

26.07.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џејсон Борн“!

Мет Дејмон се враќа во неговата најпозната улога на Џејсон Борн.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (04.08.2016).

На наградното прашање „Кој дел по ред е ова продолжение на Џејсон Борн“? точниот одговор е: четврто

На ова прашање, точно одговорија:
- Зоран Аврамовски
- Фросина Џиџева
- Александар Ѓоргиев

Неделна програма 11.01.2018- 17.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 04.01.2018- 10.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 21.12- 27.12.2017

Кон статијата