Доделуваме билети за „Ден на независноста: Нова закана“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ден на независноста: Нова закана“

21.06.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ден на независноста: Нова закана“!

Отсекогаш знаевме дека ќе се вратат! Откако „Ден на независноста“ даде нова дефиниција за високобуџетен филм, продолжението ни ја носи приказната за светска катастрофа од невидени размери.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (30.06.2016).

На наградното прашање „После колку години ни пристигнува продолжението Ден на независноста: Нова закана“? точниот одговор е: 20

На ова прашање, точно одговорија:
- Роберт Павлов
- Владо Петрушевски
- Глорија Сугарева

Неделна програма 11.01.2018- 17.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 04.01.2018- 10.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 21.12- 27.12.2017

Кон статијата