Доделуваме билети за „Братство на крадци“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Братство на крадци“

23.01.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Братство на крадци “!

Криминална сага која ги следи животите на елитната единица на Одделот на Шериф од Лос Анџелес и најуспешната екипа на грабежи во државата, додека крадците планираат навидум невозможен грабеж на Федералната Банка.

На наградното прашање „Каде го планираат крадците својот голем грабеж“? точниот одговор е: на Федералната банка

На ова прашање, точно одговорија:
- Фарук Касуми
- Јакуб Мунко
- Даниела Бондиќова

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 15.02.2018- 21.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.02.2018-14.02.2018

Кон статијата