Доделуваме билети за „Тајна служба“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тајна служба“

28.06.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тајна служба“!

Акциската супер-ѕвезда Двејн Џонсон и комичарот Кевин Харт ќе ги гледаме заедно во акциската комедија Тајна служба!

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (07.07.2016).

На наградното прашање „Со што се занимава актерот Двејн Џонсон во филмот Тајна служба “? точниот одговор е: ЦИА агент

На ова прашање, точно одговорија:
- Тамара Неделковска
- Михајло Ѕунзуровски
- Евгенија Трајановска

Неделна програма 23.11- 29.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 16.11- 22.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 26.10- 01.11.2017

Кон статијата