Доделуваме билети за „Седумте величествени“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“

20.09.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“!

Седум вооружени мажи од стариот запад доаѓаат заедно за да им помогнат на сиромашните селани против дивите крадци.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (29.09.2016).

На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Седумте величествени?“ точниот одговор е: Антоан Фукуа

На ова прашање, точно одговорија:
- Мирјана Цветковска
- Џано Куч
- Наси Јофче

Неделна програма 17.8. - 23.8.2017

Кон статијата

Неделна програма 10.8. - 16.8.2017

Кон статијата

Неделна програма 3.8. - 9.8.2017

Кон статијата