Доделуваме билети за „Генијални умови“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Генијални умови“

11.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Генијални умови“!

Ноќен стражар во компанија за блиндирани автомобили во јужен САД ја организира една од најголемите банкарски кражби во американската историја.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (20.10.2016)

На наградното прашање „Според кој историски познат грабеж е базирана приказната во филмот? “ точниот одговор е: грабежот на Лумис Фарго

На ова прашање, точно одговорија:
- Боби Крагујевски
- Самир Бекири
- Љупка Панчевска

Неделна програма 23.11- 29.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 16.11- 22.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 26.10- 01.11.2017

Кон статијата