Доделуваме билети за „Конг: Островот на черепите“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Конг: Островот на черепите“

07.03.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Конг: Островот на черепите“!

Тим составен од истражувачи и војници патуваат низ непознат остров во Пацификот, незнаејќи дека поминуваат низ територијата на едно големо, мистично чудовиште, Конг.

На прашањето „На кого налетува истражувачкиот тим низ Пацификот?“, точнот одговор е: Конг. На ова прашање точно одговорија:

- Македонка Тодорова
- Кристијан Шуков
- Бојан Здравковиќ

Неделна програма 21.9 - 27.9.2017

Кон статијата

Неделна програма 7.9 - 13.9.2017

Кон статијата

Неделна програма 31.8 - 6.9.2017

Кон статијата