Доделуваме билети за „Во голем стил“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Во голем стил“

04.04.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Во голем стил“!

„Во голем стил“ е римејк од 1979 година, филм на Мартин Брест. Три стари лица живеат на социјална помош од ден за ден, дури јадат и кучешка храна за да ги намалат трошоците за живот. Одеднаш, тие одлучуваат дека е доста, па планираат да ограбат банка. Единствен проблем е што тие не знаат да користат пиштол.

На наградното прашање „Што одлучуваат да ограбат тројцата стари пријатели?“ точниот дговор е: банка

На ова прашање, точно одговорија:
- Фјала Положани
- Душица Петрушевска
- Даријан Адамулев

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 15.02.2018- 21.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.02.2018-14.02.2018

Кон статијата