Доделуваме билети за „Доктор Стрејнџ“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Доктор Стрејнџ“

01.11.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Доктор Стрејнџ“!

Од кога неговата кариера е уништена, одличен, но арогантен и наметлив хирург добива нов закуп на живот кога еден волшебник ќе го земе под негова закрила и ќе го обучува како да се брани од злобниот свет.

На наградното прашање „Кое е вистинското име на ликот што го глуми Бенедикт Камбербач?“ точниот одговор е: др. Стефан

На ова прашање, точно одговорија:
- Атанас Чавдаров
- Елизабета Ѓуровска
- Александар Костов

Неделна програма 11.01.2018- 17.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 04.01.2018- 10.01.2018

Кон статијата

Неделна програма 21.12- 27.12.2017

Кон статијата