Доделуваме билети за „Подлиот јас 3“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Подлиот јас 3“

27.06.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Подлиот јас 3“!

Погледнете ги новите авантурите на Гру и малите мињони предизвикани од доаѓањето на изгубениот брат близнак на Гру, Дру. Гласот на Дру во ова продолжение е на комичарот Стив Карел. Треј Паркер, еден од креаторите на „South Park“, го позајмува гласот на лошиот Балтазар Брет, кој како дете бил ѕвезда, а сега како возрасен човек е опседнат со ликовите од 80-те години. Балтазар ќе биде најголемиот непријател на Гру.На наградното прашање „Како се изгубениот брат близнак на Гру?" точниот одговор е: Дру

На ова прашање, точно одговорија:
- Бастријан Али
- Роза Апостоловска
- Слободан Митков

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 15.02.2018- 21.02.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.02.2018-14.02.2018

Кон статијата