Доделуваме билети за „Пекол на хоризонтот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пекол на хоризонтот“

04.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пекол на хоризонтот“!

Приказната се случува на крајбрежна платформа за нафта „Deepwater Horizon“, кој експлодирал во текот на април 2010 година и го создал најлошото истурање масло во историјата на САД.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (13.10.2016)

На наградното прашање „ Кој актер ја глуми улогата на Мајк Вилијамс во филмот? “ точниот одговор е: Марк Волберг

На ова прашање, точно одговорија:
- Јане Таневски
- Борис Мантов
- Силва Младеновска

Неделна програма 7.9 - 13.9.2017

Кон статијата

Неделна програма 31.8 - 6.9.2017

Кон статијата

Неделна програма 24.8. - 30.8.2017

Кон статијата