Доделуваме билети за „Истребувач 2049“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Истребувач 2049“

03.10.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Истребувач 2049“!

Триесет години по настаниот од првиот филм, новиот истребувач, полицаецот К од полицијата од Лос Анџелес (Рајан Гослинг) ја открива долго чуваната тајна што има можност да предизвика хаос во општеството и да стави крај на човештвото. Откритието на К го носи во потрага по Рик Декард (Харисон Форд), бивши полицаец од Лос Анџелес кој што е исчезнат веќе 30 години.

На наградното прашање „ По колку време по првиот дел се одвива дејствието во новото продолжение на „Истребувач“?“ точниот одговор е: триесет

На ова прашање, точно одговорија:
- Јана Мирчевска
- Здравко Стефановски
- Ирена Пејковска

Неделна програма 14.12- 20.12.2017

Кон статијата

Неделна програма 06.12- 13.12.2017

Кон статијата

Неделна програма 30.11- 06.12.2017

Кон статијата