Доделуваме билети за „Осмиот патник: Ковенант“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осмиот патник: Ковенант“

16.05.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осмиот патник: Ковенант“!

Поврзани за далечна планета на другата страна од галаксијата, екипажот на колонијалниот брод Covenant откриваат нов свет за кој што мислат дека е неоткриен рај, но, всушност е многу опасен свет каде единствен жител е синтетичкиот Давид, преживеан од проколнатата експедиција Прометеј.


На наградното прашање „Кој е режисер на најновото продолжение на филмот "Alien" точниот одговор е: Ридли Скот

На ова прашање, точно одговорија:
- Марко Крстевски
- Игор Величковски
- Исидора Соколова

Неделна програма 23.11- 29.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 16.11- 22.11.2017

Кон статијата

Неделна програма 26.10- 01.11.2017

Кон статијата