Дамите бираат во Cineplexx

Во Cineplexx, дамите бираат по најдобри цени

Девојки, креиравме одличен пакет само за Вас

Не ја пропуштајте одличната цена од 800 мкд за четири билети + БЕСПЛАТНА ВЛЕЗНИЦА ЗА ФИЛМ ПО ВАШ ИЗБОР!

Доколку веќе имате купено билет за „Педесет нијанси потемно“, покажете ја истата на благајната на киното и ние ќе ја намалиме цената на пакетот!

Филмовите вклучени во овој посебен пакет се „Педесет нијанси потемно“, „Убавицата и ѕверот“, „Чувари на плажа“ и „Ladies Night“ , а петиот билет можете да го искористите по Ваш избор!

Не заборавајте на благајната да ја покажете Вашата Cineplexx Бонус Картичка и ние ќе ви ги дуплираме поените!


За повеќе инфорации обратете се на кино благајната на Cineplexx !

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Педесет нијанси сиво

Животот на Анастасија Стил се менува засекогаш кога ќе го запознае убавиот, но измачен, милијардерот Кристијан Греј.

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Педесет нијанси сиво

Убавицата и ѕверот

Адаптација на познатата дизниева бајка за монструозниот принц и младата девојка кои што се заљубуваат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Убавицата и ѕверот