Седумте величествени
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 22.09.2016

Седумте величествени

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Домот за необични деца на госпоѓица Перегрин

Кеш и куршум
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Кеш и куршум

Пожар на море
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Пожар на море

Сноуден
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Сноуден

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Штркови

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Домот за необични деца на госпоѓица Перегрин

Кеш и куршум
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Кеш и куршум

Пожар на море
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Пожар на море

Сноуден
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Сноуден

Почеток на филмската проекција: 29.09.2016

Штркови

Почеток на филмската проекција: 06.10.2016

Девојката од возот

Почеток на филмската проекција: 06.10.2016

Девојката од возот

Почеток на филмската проекција: 06.10.2016

Домашна нега

Почеток на филмската проекција: 06.10.2016

Пекол на хоризонтот

Почеток на филмската проекција: 08.10.2016

ТРИСТАН И ИЗОЛДА, МЕТ, 2016

Почеток на филмската проекција: 13.10.2016

Генијални умови

Почеток на филмската проекција: 13.10.2016

Колонија

ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ!

Детали

ЗА СИТЕ ФИЛМОВИ

Купете ги вашите кинобилети онлајн!

Киното Cineplexx ви овозможува брзо и едноставно да дојдете до вашиот кинобилет преку онлајн купување!
Доволно е само да поседувате Cineplexx Бонус картичка.
Сѐ уште немате? Извадете ја бесплатно од киноблагајните!

Повеќе информации на киноблагајните или www.cineplexx.mk

Се гледаме во Cineplexx!


Доделуваме билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“

Доделуваме билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“

Повеќе
Доделуваме билети за „Седумте величествени“

Доделуваме билети за „Седумте величествени“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“

Повеќе
Доделуваме билети за „Бебето на Бриџит Џонс“

Доделуваме билети за „Бебето на Бриџит Џонс“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бебето на Бриџит Џонс“

Повеќе

Следи не

Функции на социјалните мрежи: